Postnord grønland

Leveringstider Færøerne og Grønland | PostNord

Parcel Economy fragtes med skib til Grønland hver tirsdag. Pakker til Grønland skal indleveres til os senest 1 uge før, at skibet afgår fra Danmark.

PostNord Parcel Economy – send pakker på op til 35 kg til …

PostNord Parcel Economy – send pakker på op til 35 kg til Færøerne og Grønland. | PostNord

Med PostNord Parcel Economy kan du sende pakker på op til 35 kg til Færøerne og Grønland. Parcel Economy er den billige pakke til Grønland og Færøerne.

Med PostNord Parcel Economy kan du sende pakker på op til 35 kg til Færøerne og Grønland. Parcel Economy er den billige pakke til Grønland og Færøerne. Parcel Economy sendes pr. skib og er længere tid om at nå frem til dine modtagere. Så haster det ikke, så er Parcel Economy en god mulighed for at nå dine kunder i Grønland og på Færøerne.

Send breve, pakker, paller og meget andet med PostNord

Send breve, pakker, paller og meget andet med PostNord | PostNord

Vælg den pakketype, der passer dig bedst. Send pakker · Send pakker · Send pakker. Send paller. Transporter i Danmark, Norden, Færøerne, Island og Grønland.

Uanset hvad du vil sende, har vi løsningen til dig. Vi har tjenester til både private og virksomheder, som vil sende breve, pakker, paller, stykgods, via bud og meget andet.

Portoberegner | PostNord

Portoberegner | PostNord

Find priser for breve og pakker til både indland og udland. Og find den forsendelsesmåde, som passer dig og din modtager bedst.

Paller Nordatlanten – Nemt til Færøerne, Island og Grønland

Med PostNord Pallet håndterer vi din forsendelse til Grønland. Vi varetager fragten af dit gods fra Danmark til Nuuk eller Sisimiut. I tilfælde af, at du har …

Se den aktuelle status for post til og fra udlandet. – PostNord

Se den aktuelle status for post til og fra udlandet. | PostNord

Breve og pakker, som alligevel bliver sendt til et land, på ovenstående liste, vil blive sat på lager hos PostNord, og vi opbevarer det i ca. 30 dage.

Se den aktuelle status for post til og fra udlandet.

Palleservice til Danmark, Norden, Færøerne, Island og Grønland

Paller · PostNord Pallet Danmark og Norden · PostNord Pallet Nordatlanten · Få et tilbud på dine palle- og godsforsendelser · Find os · Flere links · Følg os.

Parcel Economy – PostNord

Parcel Economy | PostNord

PostNord Parcel · Send parcels weighing up to 35 kilograms to companies in the Faroe Islands and Greenland. A cost-effective choice when you are not in a hurry.

With our PostNord Parcel Economy service, you can send parcels weighing up to 35 kilograms to the Faroe Islands and Greenland.

Julepost til Grønland 2022 – PostNord

30. nov. 2022 — Har du som privatkunde spørgsmål om juleposten til Grønland, kan du chatte med PostNords kundeservice via PostNord appen. Erhvervskunder kan …

Send pakke til Grønland – Sammenlign fragtpriser

Fragt til Grønland – Sende pakker til Grønland – – Pakkepost Grønland – Billigt og nemt – Online.

Fragt til Grønland – Sende pakker til Grønland – – Pakkepost Grønland – Billigt og nemt – Online

Keywords: postnord grønland, pakke til grønland postnord, send pakke til grønland postnord